آموزشآموزش آشپزی

آموزش درست کردن کلوچه هویج و خرما

کلوچه هویج و خرما از مواد بسیار مقوی و خوشمزه‌ای تهیه می‌شود که می‌تواند یک میان‌وعده یا عصرانه انرژی‌زا و مفید برای شما باشد.

مواد لازم برای پنج کلوچه
آرد جو : ١٠٠ گرم
شیر: ١٠٠ گرم
تخم مرغ: ١ عدد
خرما (بدون هسته): ١٠٠ گرم
هویج: ٦٠ گرم
بیکینگ پودر: ١ قاشق چای‌خوری
پودر زنجبیل: ١ قاشق چای‌خوری
دارچین: ١ قاشق چای خوری

طرز تهیه
١. آرد جو را با بیکینگ پودر مخلوط می‌کنیم.
٢.خرما را ریز خرد می‌کنیم، هویج را هم رنده می‌کنیم.
٣. آرد، هویج، خرما و تمام ادویه را باهم مخلوط می‌کنیم، سپس یک تخم مرغ به موادمان اضافه می‌کنیم و در انتها با ریختن شیر درون مواد آن‌ها را خوب مخلوط می‌کنیم.
٤. خمیر را درون قالب میریزیم و به مدت ٢٥ دقیقه و دمای ١٨٠ درجه در فر می‌پزیم.

برچسب ها

آریوبرزن

آریو اشراقی هستم مدیر سایت وب آریو از بچه های خونگرم جنوب ( خوزستان )، خوشحال میشم که با اشتراک گذاری مطالب، سایت منو حمایت کنید. در ضمن عضویت در کانال تلگرام وب آریو یادتون نره!! @webario

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن