پزشکی سلامت

آیا خرما و کشمش دیابت را بالا می برند؟

کشمش و خرما دیابت را بالا می برند؟

با اینکه مصرف خرما، کشمش و توت خشک جایگزین مناسبی برای قند و شکر در افراد مبتلا به دیابت است ولی به این معنا نیست که این مواد خوراکی موجب بالا رفتن قند خون نمی‌شوند.

دکتر رضا امانی، متخصص تغذیه در گفت‌وگویی با اشاره به شیوه کنترل قند خون با تغذیه می‌گوید: مصرف انواع عسل، خرما، توت خشک، رطب و انگور  برای بیماران مبتلا به دیابت توصیه نمی‌شود.

وی با اشاره به خوراکی‌هایی که محدودیت مصرف کمتری برای مبتلایان به قند خون یا دیابت دارند، می‌افزاید: میوه‌هایی از جمله مرکبات، انواع توت‌ها، سیب درختی، آلبالو، گیلاس، حبوبات و نان‌های حاوی سبوس، محدودیت مصرف کم‌تری برای افراد مبتلا به قندخون دارند، باید توجه

کرد با اینکه مصرف خرما، کشمش و توت خشک جایگزین مناسبی برای قند و شکر در افراد مبتلا به دیابت است ولی به این معنا نیست که به هر مقدار قابل مصرف هستند.

برچسب ها

آریوبرزن

آریو اشراقی هستم مدیر سایت وب آریو از بچه های خونگرم جنوب ( خوزستان )، خوشحال میشم که با اشتراک گذاری مطالب، سایت منو حمایت کنید. در ضمن عضویت در کانال تلگرام وب آریو یادتون نره!! @webario

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن